GOLVLÄGGNING

Vi är golvläggare i Skellefteå med erfarenhet av golv och väggmaterial för privat och offentlig miljö

Ska du på att byta golv i lägenheten, villan, föreningen eller på företaget så vänd dig Golv4U, golvläggare i Skellefteå. Stora eller små jobb, inget är främmande för oss och vi har en mycket stor branschkunskap. Vi lägger alla typer av golvmaterial på golv och i trappor, plast- och linoleummattor för hemmet och i offentlig miljö.
Vi monterar mattor för såväl golv som väggar i våtrum samt gör övrigt underlagsarbete från grunden.
Vår kundkrets är företag och privatpersoner i Skellefteå kommun och vi samarbetar med alla etablerade tillverkare och leverantörer av mattor och golv. Ska ni byta byta golv så kontakta oss, vi lämnar tips och råd på alternativ så att ni kan välja det som passsar er bäst.
gvk-logo.gif

Vi är ett auktoriserat företag för godkända våtrum

Företaget är GVK-auktoriserad (Golvbranschens Våtrumskontroll) för kakel och klinker.
Den bästa garantin för ett professionellt utfört våtrumsarbete är ett GVK-auktoriserat företag, oavsett om du väljer kakel eller plast.

Varje år drabbas Sveriges villor och fastigheter av vattenskador som kostar den enskilde ägaren tiotusentals kronor. Ända sedan GVK, bildades 1988 har stiftelsen arbetat för att minska vattenskadorna i våra våtrum.

GVK ställer krav på både företag och montörer för att säkerställa fackmässiga våtrumsinstallationer. Kraven följs upp vid återkommande stickprovskontroller och är en förutsättning för att kunna bli GVK- auktoriserad.

KONTAKTA OSS FÖR GRATIS OFFERT

Golv4U AB, Skellefteå

Industrivägen 30,
931 44 Skellefteå

Tfn: 0910-77 53 05

E-post: info@golv4u.se

E-post: anders@golv4u.se

golv4u-logo2.png

Golvläggning i Skellefteå

Linoleumgolv
Laminatgolv
Massiva trägolv
Textilgolv
Gummigolv
Plastgolv PVC
Kakel & Klinker
© 2023 Golv 4U. Alla Rättigheter Reserverade.